Saturday, February 10, 2007

Nog een weekje tot de visite

Om te beginnen willen we iedereen bedanken voor de kaarten voor onze trouwdag. Afgelopen vrijdag alweer 6 jaar getrouwd, waar blijft de tijd? En voor de lieve mailtjes om ons over het dipje heen te helpen. Dat laatste is gelukt hoor! Het gaat weer prima. Gisteren zijn we lekker uit eten geweest. Dante's down the hatch heet het restaurant. Een ontzettend knus fondue restaurant. Binnen is er een oud schip gebouwd en overal zijn er gezellige hoekjes waar je lekker kunt zitten. Lisanne pastte op Scott en Jill, dus wij konden eens samen weg en hebben een heerlijk avondje gehad. Lisanne vertelde nog dat zij in het voetbal team voor de High School is gekozen. Zoals de meeste van jullie wel weten is baseball en american football heel populair hier, maar de scholen zijn ook verplicht om te investeren in sporten voor dames. Daarom is voetbal hier zo populair voor dames. Maar dan wel veel professioneler als in Holland. Zij moeten hier iedere dag na school zo'n 2 uur trainen. Als het slecht weer is, dan wordt er binnen getraind en iedere week spelen ze wel 1 of 2 keer een wedstrijd. Binnenkort gaan we eens kijken, want wellicht kunnen we nog wat scouten voor KSV.

Donderdag 's morgens even naar het speeltuintje geweest. Het leek lekker weer, maar het was toch nog wel een beetje koud. Het is hier 's morgens 2 à 3 graden en later op de dag warmt het op naar zo'n 15 graden. 's Middags weer verder gegaan met de traktaties die Scott uit gaat delen op school als hij jarig is. Het zijn een soort treintjes met wagonnetjes en hier zitten (Nederlandse) schatkistjes en yoghurt rozijntjes in.

Verder willen we jullie niet onthouden dat Bas een echte blunder heeft begaan. Donderdag ging hij samen met collega David naar een event van Microsoft, de lancering van Vista, Office 2007 en Exchange 2007. Dit vond plaats in het World Congress center. De mannen dachten dat het het Congres center downtown was. Naast het CNN center en de Philips Arena. Dus 's morgens voor de file naar het CNN center, bakkie doen en op hun dooie gemak naar het congres center gelopen. Bleken ze bij het verkeerde congres center te zijn. Het was in het Internatioal Congres Center vlakbij het vliegveld. Dus snel met 1 auto richting vliegveld gereden en gelukkig waren ze op tijd. Maar jullie kunnen je voorstellen dat de heren zich wel knap lullig voelde als je bij de receptie vraagt waar het event van Microsoft is en er vertelt wordt dat je bij het verkeerde congres center staat. Maar ja, ze hebben uiteindelijk wel een goede dag gehad, was erg interessant.

Woensdag een relaxed dagje gehad en niet zoveel gedaan.

Dinsdag naar Mandy geweest voor een dagje. Daar heeft Scott z'n eerste gymles gehad. Björn zit op de gym en Scott ging en keertje mee. Hij vind het allemaal prachtig, als mama maar mee gaat, onze held. Daarna lekker de kids in bed en hadden de moeders tijd om bij te kletsen, zo vaak spreken we elkaar ook niet (ha,ha). 's Avonds lekker chinees gegeten en rond 19.30 uur was iedereen weer thuis. Bas kwam er net achteraan. Deze week was er en workshop met collega's uit Nederland. Hij ging die avond met Mark uit eten. Mark is Bas' opvolger in Weesp en komt bij CAD & Company vandaan (toeval????).

Maandag naar de nieuw geopende Starbucks gewandeld. Deze is voor Amerikaanse begrippen dichtbij en heeft, ook voor Amerikaanse begrippen, erg lekkere koffie en cappuccino. Natuurlijk volop bekijks, want iemand die lopend naar de Starbucks gaat? Daar heb je toch auto's voor? Daarnaast moet je dwars door de nieuwbouw, veel werkvolk en onze wagen trekt veel bekijks. Dat is trouwens overal zo hóór. We worden zelfs in het winkelcentrum aangehouden waar de "stroller" vandaan komt?. 's Avonds alleen met de kids gegeten. Bas had een worksop event; naar een basketbal wedstijd van de Atlanta Hawks tgen de LA Lakers.

Nou, dat was wel weer zo'n beetje ons weekje. Nog een paar dagen en dan komt onze visite. Natuurlijk kijken we daar erg naar uit!

Groeten van ons allemaal!

5 comments:

Anonymous said...

This is a very nice website!

Anonymous said...

This is from aunt effie from Canada I have a big letter ready for you and will send this by mail

Greeting from auntie and cousin ashley Vervoort

Anonymous said...

Hoi Sabina,

Leuk om wat over jullie verblijf te lezen. Ik zwem nog steeds met je schoonmoeder. Zij komt met Bas zijn vader komende weekend naar jullie toe. Ze heeft er veel zin in want zij mist jullie toch ook wel hoor!

Veel plezier de komende tijd en tot ziens in Hoorn.

Groet,
Anja

Anonymous said...

Hi, wat een leuke update, en wat een lieve jongetjes op de foto....

Hopelijk hebben jullie het gezellig zo met (o)pa en (o)ma op bezoek, veel plezier de aankomende dagen, en woensdag staat de koffie klaar hoor, tot dan, groetjes vanuit Canton, GA, USA!!!!.

Anonymous said...

Hoi Bas en Sabina,

Ik ben blij dat het dipje weer over is en dat jullie het daar naar jullie zin hebben. De web-site is leuk om te lezen, vooral met de foto's erbij. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Scott. Ik was te laat om een kaart te sturen. Als jullie straks weer terug zijn gaat Scott dus op gym-les?

Groetjes Theo, Sheila, Ivar en Marit