Monday, April 09, 2007

Wow, Jill heeft haar eerste stapjes gezet!!!

Hallo allemaal,

Laat ik met het aller hotste nieuws beginnen.... Jill heeft vanavond haar eerste stapjes los gezet!!!!! Ze liep al een weekje aan 1 handje en ook zelf opstaan ging goed en steeds langer, maar vanavond ging mevrouw stappen nadat ze eerste zelf was gaan staan. Tsja, en wie kan dat zeggen:"Ik heb m'n eerste stapjes in Amerika gezet." Natuurlijk zijn wij als ouders super trots, maar dat begrijpen jullie.

Zoals de meeste van jullie wel weten zijn maandag onze gasten weer huiswaarts gekeerd. Maandag om 17:10 zou het vliegtuig de lucht in gaan. Natuurlijk nooit een leuk dagje. 's Morgens nog wel even lekker koffie gedronken bij de Starbucks en daarna een broodje gegeten. Scott mocht mee opa en oma weg brengen. Dat was natuurlijk bere interessant. Bij de KLM balie vroeg ik of ik een pas kon krijgen om mee te gaan tot aan de gate en dat kon zowaar. Normaal mag dat alleen om kinderen weg te brengen, maar blijkbaar wordt daar niet zo zwaar aan getild op het moment. Dus wij konden mee door de security en met de metro naar de E-Terminal. We werden ook nog toegelaten in de Crown Lounge. Voor de niet-vliegers onder ons, dat is een aparte ruimte waar je als Frequent Flyer naar toe kunt gaan als je gaat vliegen met gratis eten en drinken en rust om te werken. Scott kreeg appelsap in een echt glas met een rietje en chippies, dus meneer had het helemaal voor elkaar. Daarna zijn we met z'n allen naar de gate gegaan en hebben we afscheid van elkaar genomen.

Verder was het deze week een Hollands weekje zullen we maar zeggen, vol met voorbereidingen. We hebben de plaatsing voor Scott definitief kunnen maken, dus de man mag op 14 mei voor het eerst naar de Peuterdeel en wel op maandagmiddag en donderdagochtend.

Deze week zijn ook de tickets voor 5 mei binnen gekomen met stoelreserveringen. Het einde begint nu dus wel heel erg te naderen. Aan de ene kant willen we wel weer naar huis, maar aan de andere kant hebben we hier nog steeds een prima leven. Op 5 mei gaat de KL621 ons in ieder geval weer naar Nederland brengen.

Laatste opmerkelijke feit is dat we een auto gekocht hebben. Toen we weg gingen hebben we de Citroën verkocht. Ja, en als je dan terug gaat, moet er wel weer wat op het pad staan. Nou, dat is gelukt. Ik had al een tijdje het Internet af lopen struinen en nu wat gevonden. Het is een Volkswagen Touran van nog geen jaar oud. Nadat we "special agent" vader Joop op pad hadden gestuurd en hij de auto had bekeken en er een rondje mee had gereden, konden we het rond maken. "Seal the deal" zoals ze dat hier zeggen.

Verder, nou ja verder, was het weer een week als alle andere. Poezen eten geven van juf Kiki die op vakantie was en natuurlijk ons optrekje even doorwerken. Want als je gasten weg gaan.... Nee hoor, dat viel wel mee. Maar op dit moment hebben we hier flink last van geel stof/stuifmeel. Dat ligt echt overal. Ik heb een foto van de weg gemaakt, dat normaal heel erg zwart asfalt is. In het midden wordt er nog gereden, dus dat is nog een beetje zwart, maar voor de rest was het een gele deken, dat natuurlijk ook binnen lag. O ja, op de achtergrond staat mijn huidige auto, een Toyota Camry uit 1988 met 230.000 kilometer, maar wel met elektrische ramen, deuren, gordels, met airco en cruise control. Prima karretje, handel? De kleur is bordeaux rood, maar nu was het meer geel.

Vandaag zijn we ook nog naar Canton geweest. Björn, van Marco en Mandy, vierde zijn verjaardag en dat werd gevierd met paaseieren zoeken. Het was in het begin buiten nog een beetje fris, maar later hebben we heerlijk in de tuin gestaan en gelunched. De paashaas had leuke cadeautjes voor iedereen en de kinderen hadden het prima naar de zin.

OK dat was het weer. Ik ga zo maar eens naar bed, want 2e paasdag kennen ze hier niet. Dus het wekkertje gaat weer vroeg. Van hieruit willen we iedereen een prettige 2e paasdag wensen en succes bij Ikea, de meubel boulevard, de auto dealers of andere sociale verplichtingen! :-)

No comments: