Tuesday, October 16, 2007

Jill en Scott op zoek naar paddo’s ?!?

Ja, jullie lezen het goed. Scott en Jill waren zondag op zoek naar paddenstoelen. Het was dit weekend prachtig weer in Nederland met bijna 20 graden, dus tijd om er op uit te trekken! Zondag zijn we in de auto gestapt naar Schoorl. Paddenstoelen zijn er helemaal hot op het moment en dat wilden wij wel eens meemaken. We keken er van op hoe druk het daar zondagmorgen is zeg. Bij het informatiecentrum van Staatsbosbeheer een paddenstoelen paspoort gekocht, zodat wij als stadspikkies, ook weten wat voor soort paddenstoel het is. De jongens hebben we maar even snel uitgelegd dat je er niet aan mag komen. Kijken met je ogen en handjes op je rug. Dat hadden ze goed in de oren geknoopt. De route die we uitgekozen hadden, was de berenkuil route. Een wandeling van 5,5 km door de duien, bossen en heide van Schoorl. En natuurlijk ging deze route langs de Berenkuil, waar ze de inwendige mens verzorgen. Een Starbucks hebben we niet gezien, hun logo is mooi groen dus het zou er prima passen. Behalve de drive-through dan natuurlijk.
Maar even alle gekheid op een stokje. We hebben een heerlijke ochtend gehad. Lekker in de buitenlucht en kijken wat er zo vlak bij de deur allemaal te zien valt. Heel erg leuk om te horen dat bij iedere paddenstoel Scott het liedje van Op een grote paddenstoel begint te zingen. Tegen half 2 zijn we naar huis gegaan en toen zagen we dat er meer mensen op het idee waren gekomen. Wat een file naar de kust zeg!
Wij hebben dus nog even heerlijk genoten van misschien wel de laatste mooie herfstdag. Ik begreep van Sabina dat het vandaag geen lekker weer was, dus goed dat we het er nog even van genomen hebben. Ik ben vanmorgen in het vliegtuig gestapt naar Atlanta voor een klein weekje. Alles is goed gegaan en zowaar is mijn bagage aangekomen. Altijd lekker. Daarna direct doorgereden naar Toys ‘r Us en Hobby Lobby om alvast de Sint een handje te helpen. Natuurlijk moest er ook even gegeten worden en dat heb ik even samen met David gedaan in The Cheesecake Factory. Altijd lekker en konden we direct even wat dingen doornemen. En nu zit ik dit berichtje te tikken en wordt het wel tijd om naar bed te gaan. Het is hier nu tegen 22:00 uur, dus 4:00 uur Nederlandse tijd en ik was er vanmorgen uit om 5:30, dus al met al een aardige dag!

Tot blogs,

Bas

No comments: