Friday, February 27, 2009

Alaaf, alaaf en een kleine anekdote over Jill

Hallo allemaal,

hier nog een klein berichtje vandaag. Ook boven de rivieren is het Carnaval en dat werd bij Jill op school ook gevierd. Jill was dit jaar als Winnie de Pooh verkleed. Dat Wal Mart wordt zo af en toe dus nog steeds gebruikt!

OK, nu de anekdote over Jill. Afgelopen zondag waren we op verjaardag bij Casper. Casper is Jill's grote vriend. Casper werd 4 en gaat nu naar de kleuterschool. Zij zien elkaar dus niet meer op de Peuterdeel. Erg gezellig en er werd afgesproken dat zij dinsdag zouden gaan spelen samen en dat Jill dan mocht blijven eten.

Zo gezegd zo gedaan. Alleen van het spelen kwam er niet zoveel van. Maar wat gebeurde er? Om ongeveer 16:00 uur ging de bel. Casper aan de deur. Hij vroeg of Jill thuis was? Ik zei hem dat zij thuis was en natuurlijk stoof zij de gang in. Hij vroeg of Jill bij hun kwam eten. Jill wilde dat wel, maar zei er wel bij dat ze niet wilde slapen!

Dat was dus prima en vervolgens zegt hij:"Ik kom haar vanavond wel weer terug brengen." Fantastisch niet? Ik heb ze maar geen tijd mee gegeven. :-) 4 jaar oud en vervolgens mijn dochter meenemen!

Ik heb haar echt nog nooit zo snel haar schoenen aan zien trekken en nadat de jas dicht was, gingen ze hand in hand op pad. Ik ben nog wel even mee gelopen voor het oversteken, want die 2 hadden echt alleen oog voor elkaar. Man, ze giebelden en kletsen, niet te geloven.

's Avonds werd ze netjes weer terug gebracht door Casper en zijn vader.

En ik dacht nog wel dat ik de jongens nog een paar jaar bij de deur vandaan kon houden…

No comments: