Wednesday, May 20, 2009

Heerlijk om terug te zijn...

Hallo allemaal,

even een berichtje van mij. Ik ben deze week sinds een jaar weer in Atlanta. In verband met een project moet ik samen met een consultant een aantal wijzigingen doorvoeren in een van onze systemen. Jullie begrijpen dat ik het helemaal niet erg vond om weer deze kant op te gaan. :-)

Zondag ben ik naar Atlanta gevlogen met een boodschappenlijst waar je bang van wordt. ;-) Bij aankomst heb ik even een collega opgehaald bij zijn hotel en zijn we direct door gereden naar de Outlets om te shoppen. Ter voorbereiding op de trip kwam ik erachter dat Coldplay zondag speelde en daar waren nog kaarten voor beschikbaar. Via Mike kon ik aan kaarten komen, dus na het shoppen direct weer terug naar Atlanta om naar het concert te gaan. Wat een top concert was dat zeg! Echt helemaal gaaf. Het weer was niet geweldig, beetje koud, windering en af en toe wat motregen, maar warm genoeg voor een korte broek. Wat kunnen die mannen spelen zeg.

Was rond 00:30 in het hotel en dus stond ik al bijna 24 uur op mijn benen. Ik had het dus wel een beetje gehad.

Maandag naar kantoor voor het gewone werk. Zelfde kantoor, zelfde parkeerplaats, alsof er niets veranderd is. 's Avonds lekker gegeten bij Cheesecake Factory. Het viel me op dat er echt heel weinig van de economishce crisis te merken is. De restaurants zitten nog steeds vol, er staan niet veel winkels leeg in de malls. Het enige wat mij opvalt is dat er echt heeeel veel huizen leeg staan. Ik ben gister nog even met de auto naar onze ouden buurt gereden en het viel mij wel op dat de wijk die af was toen wij weg gingen in mei 2007, nog bijna net zo leeg is. De kleinere huizen zijn wel flink bewoond en de winkelpanden zijn gevuld met shops en restaurants, maar de vrijstaande huizen staan bijna allemaal nog leeg.Het resultaat van shoppen, shoppen, shoppen... :-) Hoop dat het allemaal weer in de koffer past.

Morgen vlieg ik weer terug, maar ik hoop dat de volgende trip niet weer een jaar duurt.

Bas

2 comments:

Tjeerd en Kiki said...

BAS!! Het was super gezellig om je weer te zien! Volgende keer met Sabina komen he!

Goede reis terug en knuffel for all!

Kiki

Femke en Geert said...

Shit, we waren te laat met ons boodschappenlijstje....geintje.

groetjes Femke