Wednesday, February 16, 2011

Valentijn komt zelfs in Chicago

Ben deze week weer eens in Chicago en dus van huis ten tijde van Valentijnsdag. Een echte "Hallmark holiday" zoals ze dat hier noemen.

Terwijl ik mijn koffer uitpakte in het hotel, rolde er 2 kaarten uit mijn bagage. 1 hele lieve kaart van Sabina en een hele lieve kaart van Jill. Helemaal geweldig! let vooral op de spelling van Jill's kaart.


Ik belde vandaag even naar huis en Jill vertelde me dat ze bij een aantal kids in haar klas een kaart in de luizenzak had gedaan incl. Jens natuurlijk. Jens en Jill gaan namelijk trouwen hebben ze samen bedacht. Jens had voor Jill ook een cadeautje. Hij had speciaal voor haar een armband gemaakt die zijn moeder netjes had ingepakt in een juweliers-doosje.

Geweldig toch!?!


No comments: