Monday, October 09, 2006

Bedankt

Lieve allemaal,

Wat hebben wij een super dag gehad afgelopen zaterdag. Het was echt heel erg gezellig en wij hopen dat iedereen een beetje genoten heeft. Op het hoogtepunt liepen er 24 kids rond en in totaal (de oma's konden het niet laten om even te tellen) zijn er 103 mensen langsgeweest (inclusief kinderen dan hé). Wat een belangstelling! We moeten dan ook zeggen dat het ons wel wat gedaan heeft.

Jill is echt onwijs verwend. Vandaag heeft alles een plekje gekregen en hebben we een hoop cadeautjes uitgepakt. Dit vond Scott natuurlijk fantastisch, want met veel dingen kan hij ook nog lekker spelen. Maar Scott zelf is ook niet vergeten ondanks dat hij niet jarig was, erg leuk.

Tevens hebben we een heleboel gekregen voor ons Amerika avontuur. Overlevingspakketjes, een boek over Noord-Holland, biertjes, geld, fotoboekjes, eigenlijk te veel om op te noemen. Het lijkt wel of we voor altijd weg gaan, maar het is maar een half jaar hóór (toch?????). Het heeft ons echt wat gedaan en vooral de lieve teksten in kaarten of boeken hebben bij mij al de nodige emoties losgemaakt. We willen dan ook iedereen nogmaals ontzettend bedanken; voor jullie komst en voor de vele lieve attenties. We kunnen hier heel lang op teren.

Veel liefs, Bas en Sabina

2 comments:

Anonymous said...

Wat een leuke foto's en wat worden die kinderen tegenwoordig verwend. Nog ruim 1 week op nederlandse bodem en dan gaan jullie het avontuur tegemoet.Op jullie leeftijd lijkt het mij ook ontzettend gaaf. Grijp de kans en geniet ervan.

Anonymous said...

Hoi allemaal,

we vonden het erg gezellig op jullie feestje! We bellen nog even voor jullie vertrekken.
Groetjes Bart en Sandra