Monday, December 18, 2006

Holidays are coming

Hallo allemaal,

Hier even een berichtje van de dingen van afgelopen week. Langs deze weg wensen wij iedereen prettige feestdagen toe en het allerbeste voor het nieuwe jaar. Wij hebben al diverse kerstkaarten, via de post en via de e-mail, mogen ontvangen en zelfs een heus kerstpakket uit Nederland. Bedankt Jo, Er en kids! Jullie zullen wellicht begrijpen dat wij dit jaar geen kaarten gaan versturen. Volgend jaar maar weer!

Vandaag niet zo veel gedaan. 's Ochtends even boodschappen gedaan met de jongens en vanmiddag hebben we lekker in het zonnetje gezeten. Heerlijk zeg, ruim 20 graden en op een gegeven moment zijn we maar naar binnen gegaan, want het zonnetje werd toch wel erg warm. Een witte kerst zit er hier dit jaar dus niet in.

Gister hebben we een hele leuke dag gehad bij Mandy, Marco en Björn. Björn zit bij Scott in de klas en de papa's en mama's van de mannen kunnen het prima met elkaar vinden. Zij wonen in een prachtig huis in Canton, zo'n 40 minuten bij ons vandaan. Heerlijk, groot huis met grote tuin waar vandaan je zo het bos in kunt lopen. 's Morgens eerst lekker een bakkie gedaan en 's middags toen de kids sliepen buiten in de zon gezeten met een koud wit wijntje. Goh, wat is het leven toch slecht. Daarna zalig met z'n allen gegeten bij de Mexicaan en toen op huis aan.

Vrijda was Scott z'n laatste schooldag voor dit jaar. Hij begint het steeds leuker te vinden. Juf Simpha en juf Kiki hadden de hele klas omgetoverd voor de kerstviering en toen de mama's tegen twaalven kwamen, gingen de lichten uit, de kaarsjes aan en werden er liedjes gezongen. De foto is met Sabina's telefoon in het donker genomen, maar je ziet duidelijk dat Scott dichtbij de juf zit.Donderdag hadden we voor het eerst echt oppas. Mandy had al een keertje opgepast, maar die konden we en dat is toch anders. Donderdagavond kwam Lisanne, 15 jaar en dochter van juf Kiki, op de kids passen. Wij hadden een diner van Solvay met Bas z'n nieuwe team. Alles ging perfect en zelfs Jill ging zo bij haar op schoot zitten. Dat zien we toch wel eens anders. Het diner was lekker en gelukkig voor ons dichtbij. Toen we terug kwamen was alles prima gegaan, dus voor herhaling vatbaar. Gelukkig maar, want zaterdag hebben we de volgende Christmas Party. Dit keer bij Susan, Bas' manager, thuis.

Woensdag hebben we onze vakantie geboekt! We gaan in Januari een week naar Florida en dan Disneyworld en Sea World bekijken. Eerste wilden we een hotel/resort op het park, maar dat werd toch wel een beetje te gek. Hotel kamers zijn nog wel te betalen, maar een suite, met 2 slaapkamers en een apart leefgedeelte, is echt niet te betalen. Dat vinden wij toch wel lekker, want als de kindjes dan 's avonds slapen, kun je tenminste nog even in je kamer televisie kijken of een boek lezen. Via via kwamen we aan wat links op het web en vlakbij Disneyworld, zo'n 5 km er vandaan, kun je voor een hele goede prijs complete huizen huren. We hebben een grote villa met 4 slaapkamers en zelfs een eigen zwembad en bubbelbad in de tuin voor 25% van de prijs voor wat je op het park betaalt. Wij hebben er in ieder geval zin in. Het schijnt zo'n 6 uur rijden te zijn, dus dat moet te doen zijn.

Nu, dat was het weer voor deze keer. Nog een weekje werken en dan is het kerst. Nee, Bas heeft geen 2 weken vrij; 25 en 26 december en dan 1 januari. Tussendoor wordt er hier gewoon gewerkt. Ja, daar kijken jullie van op he? Maar je hoort ons niet klagen hoor.

Veel liefs van ons.

6 comments:

Anonymous said...

Hoi Bas en Sabina ik wil jullie fijne kerstdagen toe wensen ik vond het leuk om tehoren dat mijn kaart was aan gekomen ik hoop dat jullie heel veel kaarten zullen krijgen zeg wat een leuke foto,s heben jullie op de P.C gezet ik kijk er graag naar ik wens voor jullie hele gezinnetje veel gezondheid voor 2007 groetjes tante Cok

Anonymous said...

Hoi,

Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2007! Ik ga zon nog even verder met mijn kerstkaarten ja sabina elk jaar weer hetzelfde het moet toch weer op het laatste moment ach nog 2! voor Ria en Rianne ik ben benieuwd of Ria voor ons een kaart heeft ze heeft weer een enorme dip ze heeft nergens geen zin kan de hele dag hangen in haar stoel (toch klopt dit niet!)
Maar goed we zullen zien morgenavond komen ze bij mij de kerstkaarten uitwisselen.
Voor de rest gaat hier alles zijn gangetje Tara doet het onwijs goed lacht veel en begint almeer te brabbelen heerlijk! alleen onze Tycho komt weer elke nacht wat dit nou toch weer is ik weet het niet mischien de sinterklaas en nu weer de kerstman en dan nog jarig! Ach je weet niet wat er in die hoofdjes omgaat!
Nou hele fijne dagen en ik denk dat wij ook een groene kerst hebben de groetjes van Terry, Esmeralda en de boeffies Tycho en Tara.

Anonymous said...

Hoi achterbuurtjes,

Wij hebben de kleurkaart van Jill en Scott ontvangen. Prachtig!
Hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toegewenst. En natuurlijk een heel gelukkig 2007!

Groetjes,

Chris, Mia, Freek en Niels

Anonymous said...

Hallo Bas Sabina en kindertjes,

Wij wensen jullie gezellige feestdagen en alle goeds toe voor 2007 .
Leuk om te lezen wat jullie allemaal zien en beleven,en wat 'n leuke foto's.

groetjes Niek en Metha.

Anonymous said...

Hallo familie Ursem,
wat een belevenis daar toch in Amerika.
Wij wensen jullie ook WYC maar,
Godd bless The Fam. Ursem is toch ook niet niks vind ik. Dat is toch maar weer mooi meegenomen.

groetjes Jan en Truus van den Berg

Anonymous said...

Hoi allemaal,
gelukkig nieuw jaar!!! Hebben jullie het gezellig gehad? Wij hebben erg genoten. Eerst lekker gegeten, de meiden om 20.00 naar bed en daarna gezellig aanzitten! Wat wil een mens nog meer?! Femke werd om 23.30 wakker en Meike hebben we zelf wakker gemaakt. Ze waren erg onder de indruk van al het mooie vuurwerk. Daarna wilden ze naar huis dus wij lagen op tijd in bed.Ja, dat heb je nu natuurlijk! Het voordeel is wel dat we nu allemaal weer fris en fruitig zijn! Ik wilde je ook nog bedanken voor je telefoontje. Ik was echt overdonderd!! Wat een verrassing. Ik heb het zo ongeveer tegen iedereen verteld die het horen wilde. Lekker om ook zo even bij te kletsen en om je stem te horen. Aan iedereen een dikke kus, veel liefs van Bart, Sandra, Femke en Meike