Monday, April 02, 2007

Alweer bijna voorbij...

Tsja, en dan is het alweer bijna voorbij. Voor ons op 5 mei, maar dat bedoel ik natuurlijk niet. Morgen gaan onze loge's alweer weg. De tijd is veel te snel gegaan en we hebben erg genoten. Desperate Housewives op de TV, dus tijd om eens even te bloggen en alle foto's op de gallerij te zetten. Er staan een hoop nieuwe foto's op van deze week.

Vanavond hebben we lekker gegeten bij de Applebee's. Ja, we hebben ze nog een kans gegeven. Na de vorige keer, waar het echt helemaal mis ging, mochten we nu niet klagen. 6 personen met een booster zitje en een kinderstoel lijkt nog steeds erg moeilijk te zijn, maar goed we hadden een tafel. Lekker gegeten en een heerlijk toetje was symbolisch het einde van het bezoek. Eerder op de dag hebben we een wandeling gemaakt door Virginia Highlands. Dit is een wijk in Midtown met mooie oude huizen en allerlei shoppies en restaurantjes. Helaas kwamen er wel wat regendruppels door en werd het tijd om naar de auto te gaan.

Gister hebben we paaseieren gezocht op het complex hier. Om 13:00 uur moesten alle kinderen tot 5 jaar zich verzamelen bij de speeltuin. Het management van het complex had overal plastic eieren verstopt. Hierin zaten weer allerlei snoepjes. Er lagen er meer dan genoeg voor iedereen. In het begin waren we bang dat Scott vanaf de zijlijn toe zou kijken, maar hij had het al heel snel door. Hij had z'n emmertje heel snel vol en oma moest zelfs helpen dragen. Het was erg leuk. Zelfs Jill vond het geweldig, hoewel ze na een aantal eieren het wel genoeg vond en ze alvast open ging maken.

Vrijdag is Scott lekker naar school geweest en voor de rest niet zoveel gedaan. Overigens was het wel de dag dat Jill echt goed los kan staan. Het gaat nu echt steeds beter. Bij toeval staat het nog op de video ook. Iedere keer als ze gaat staan krijgt ze applaus en dat vindt ze erg leuk. Zo leuk zelfs dat als ze gaat staan, ze zelf alvast gaat klappen waardoor ze weer op haar kontje valt. Geweldig om te zien!

Donderdag zijn we 's morgens eerst naar het Aquarium geweest om naar de vissies te kijken zoals Scott dat zegt. Het was in het begin lekker rustig. Later werd het wel drukker door een aantal schoolgroepen, maar toch een stuk rustiger dan de vorige keer. Helaas konden we hierna niet naar het Centennial park, omdat dit omgebouwd werd voor een groot event dit weekend hier in Atlanta. 's Middags zijn de dames naar de Hobby Lobby geweest en bleven wij thuis om op de kids te passen.

's Avonds zijn wij mannen naar ijshockey geweest. Voor het eerst in de geschiedenis van de Atlanta Trashers kunnen ze zich plaatsen voor de play offs en het was dan ook een geweldige wedstrijd die in de verlenging werd beslist in het voordeel van de Trashers. Bij iedere goal van de Trashers spuugt hun mastcotte vuur. De foto is wel aardig gelukt. Moest alleen even later starten met juichen. :-)

Woensdag moest Bas nog werken en is de rest naar de Starbucks geweest voor een lekker bakkie koffie met wat lekkers. Jill begint steeds beter te lopen. Ze loopt nog niet los,maar aan de hand van opa, haar favoriete loop-partner, stapt onze kanjer de kamer rond. Zelfs al een keertje van de tafel naar de bank, maar dat was slechts eenmalig. Jullie kunnen allemaal nog weddenschappen afsluiten of Jill lopend terug komt, maar ik durf er m'n geld niet op te zetten. 's Avonds zijn we lekker uiteten geweest bij Sonny's BBQ.

Het werd wel eens tijd om te gaan shoppen, dus dinsdagmiddag zijn de dames lekker naar de Cumberland mall geweest. Lekker geshopt en leuke kleren gekocht. 's Avonds hebben we buiten gezeten en tot 23:00 lekker zitten teuten.

Zo, het het bezoek aan Cobb Park hebben jullie in het vorige artikel al kunnen lezen, dus ik ga weer afsluiten. Nogmaals, helaas moeten we morge n alweer afscheid nemen van elkaar al zal het niet zo lang meer duren. Over 5 weken gaan we terug naar Holland en zien we iedereen weer.
Een lieve groet van ons allemaal en tot blogs!

2 comments:

Anonymous said...

Lieve allemaal

Op de valreep broer en schoonzus nog een goede vlucht naar huis wensen.
Aan de foto's en de verhalen te zien is het weer grandioos geweest om iedereen weer even te zien.
Voor jullie een Happy Easter en geniet nog van de laatste weken.
Want tenslotte wie kan het zeggen van de familie, een half jaar met je gezin in Amerika wonen.
Lijkt me gaaf.
Heel veel groetjes, Broos en Gerda.

Anonymous said...

Hallo Sabina en Bas
Adrie heeftmij iets leuks laten zien.