Tuesday, June 19, 2007

Kermis foto's en nog geen speeltoestel...

Daar zijn we weer. Zoals ik al eerder had gemaild zouden we de foto's plaatsen van de kermis in Heerhugowaard en van het speeltoestel. Belofte maakt schuld nietwaar?!? De foto's van de kermis staan er nu op. De foto's van het speeltoestel laten nog even op zich wachten.

Toen ik vrijdag terugkwam uit Londen was het eerste wat ik deed, even kijken bij het bouwpakket. Wat bleek, er zat geen handleiding bij. :-( Er hoorde een CD ROM bij te zitten met de beschrijving, maar die was helaas niet geleverd. Dus in plaats van te starten met bouwen op zaterdag morgen, ben ik eerst druk geweest met het regelen van de beschrijving. Dat is gelukt en tegen 13:00 uur kon ik samen met Rene Dudink starten met bouwen. Jullie zullen wellicht begrijpen dat het nog niet af is. Het huisje staat, maar de schommel moet er nog aan en hij moet nog verankerd worden in de grond. Deze foto's houden jullie dus nog tegoed.

Maar onderstaande foto's zijn zeker de moeite waard om te kijken.Boef 1 en Boef 2!


Sinds kort heeft Jill een petje en zodra ze die ziet, moet hij op.


In de draaimolen op de motor.


Jill samen met nicht Roos in de draaimolen. Jill vond er niet zoveel aan, maar later bleek dat dat kwam doordat ze niet zelf achter het stuur van een auto mocht zitten.

Neef en nicht op de motor.


Dat, dat beviel mevrouw een stuk beter. Lekker zelf sturen.

Samen met oma in het vliegtuig.
No comments: