Thursday, June 14, 2007

Starbucks!!!!!

Het is alweer enige tijd geleden dat we de blog hebben bijgewerkt. Je kent het wel, druk, druk, druk. Gister was er echter iets dat ik toch even wil delen.

Nu we terug zijn in Nederland, is de Starbucks een van de dingen die we missen. Zoals jullie eerder konden lezen, waren wij daar vaak te vinden. Een heerlijk capuchino of frappuccino gaat er echt altijd in. Dinsdag kreeg ik te horen dat mijn trip in juli naar Atlanta niet doorgaat, dus ik dacht dat gaat wel weer even duren voordat ik langs de Starbucks kan gaan. De collega's die ik nodig heb zijn die week in Weesp, dus het had weinig zin om naar de VS te vliegen. Jammer, maar helaas. Het zal niet de laatste keer zijn en het is net voor de vakantie, dus het komt helemaal niet zo slecht uit.

Maar goed, wat denk je? Ik ben gister naar Londen gevlogen voor een meeting van een paar dagen. Avondvlucht, dus niet op tijd, moe van de dag, drama op de weg naar Schiphol, enz. enz. Ik was dus niet echt in top vorm. Wat blijkt? Ik loop Terminal 4 uit op Heathrow Airport en kom ik direct een Startbucks tegen. Dan denk je nog, zouden ze alles hebben wat ze in de VS ook hebben? En ja hoor... Een Grande Frappuccino Strawberry Cream!!! Ja, en dan gaat je lichaam automatisch naar de bar om er eentje te scoren. En lekker!!! In de taxi meteen Sabina gebeld en gevraagd of zij kon raden wat ik dronk. In 1 keer goed! :-)Dit wilde ik toch even met jullie delen. Verder is gister het speeltoestel binnen gekomen en is het kermis in Heerhugowaard. Zondag zijn we met opa en oma Ursem naar de kermis geweest en gister is Sabina met oma de Boer naar de kermis geweest. We zullen dit weekend een aantal foto's plaatsen van het toestel en de kermis. De kinderen vonden de kermis helemaal geweldig. Het was echt goed op kids ingericht. Scott gaat overal in en Jill is gefrustreerd omdat ze nog niet overal in mag, maar ik denk dat ze zeker niet onder doet voor haar broer.

Dit was het voor nu. We zullen snel een nieuwe update plaatsen. Belofte maakt schuld nietwaar.

Groeten van ons!

No comments: