Tuesday, October 30, 2007

Gister alweer een jaar geleden...

Ja, het is echt waar! Het was gister een jaar geleden dat wij voor een half jaar naar Atlanta gingen. Ons avontuur begon die dag met de KL621 naar Atlanta.

Het is een cliché, maar wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel. We zijn dus nu ook alweer bijna een half jaar thuis. Het is net alsof er niets gebeurd is. Maar dat is natuurlijk niet zo. We hebben een fantastische tijd gehad, leuke mensen ontmoet, de Starbucks ontdekt, de Subway ontdekt, een amerikaanse kerst gehad, op nieuwjaarsdag in korte broek buiten gezeten, een hele gave vakantie gehad in Florida, Scott's en Sabina's verjaardag gevierd met de ouders en vervolgens op 5 mei weer terug gekeerd. Ik heb vandaag eens door de oude blog posts gekeken en ik moet zeggen dat het me wel wat deed. Wat een geweldige tijd!

En nu zitten we hier weer in het hectische leven. Met natuurlijk ook hele leuke dingen, laten we dat vooral niet vergeten. De sinterklaas tijd staat voor de deur en al weken worden de boekjes hier uitgespit. We gaan binnenkort op zoek naar een groter huis, want als de Sint alles komt brengen wat er aangekruist is, dan gaat dat niet meer passen.

Anyway, zo maar even een kort berichtje.

Sabina en Bas

2 comments:

Anonymous said...

Wil je ons nooooiiiittt meer zo laten schrikken met de opmerking 'we gaan op zoek naar een groter huis'!!!!!!! Ik bedoel waar vinden we anders de port op zo'n korte loopafstand....geintje. Groetjes Femke

Tjeerd en Kiki said...

zoek dat grote huis gerust in Atlanta en omgeving :-)...
Veel plezier met de Sint-voorpret!