Wednesday, October 10, 2007

Houden jullie de blog nog wel bij???

Ja, dat is de vraag die wij zo af en toe krijgen over onze blog. En we geven het direct toe, we zeggen vaker dat we de blog bij moeten werken dan dat we het daadwerkelijk doen. Maar ja, je kent het wel druk druk druk.

We zijn deze week weer begonnen met werken na een welverdiende vakantie van 3 weken, althans dat vonden we zelf dan. De eerste week moest Sabina nog werken op maandag en woensdag, terwijl ik al vrij was. Wie zou bij ons toch het carriere dier zijn? :-) Maar goed, donderdag was dan voor ons echt vakantie. Met het vliegtuig naar Fuerte Ventura, ik hoop dat ik het goed schrijf, maar het is op de Canarische Eilanden. Samen met Geert, Femke, Bas en Tim Kuiper gingen wij 11 dagen naar Dunas Paradise, All Inclusive. Normaal zijn we hier niet zo van, wij gaan liever een restaurantje zoeken in een stadje, maar met de kids is dit toch veel makkelijker. Na een lange reis, waar ik jullie de meeste details van zal besparen, waren zo rond 23:00 uur in het hotel en kregen we de sleutel van ons appartement. Het zag er allemaal goed uit.

De volgende morgen voor het eerst kennis gemaakt met All Inclusive. Het bandje hadden we al om gekregen bij binnenkomst en dat moesten we de hele week om houden. Het buffet was echt heel uitgebreid en goed verzorgd. Dat bleek later bij de lunch en het avondeten ook zo te zijn. Eten en drinken was dus goed verzorgd en dat goldt ook voor het weer. Het was iedere dag zo'n 28 tot 30 graden met een aangenaam briesje. Iedere dag zijn we lekker aan het zwemmen geweest. Die hadden we voor de deur en het leek wel alsof het ons prive zwembad was, zo rustig was het. Al met al kunnen we rustig stellen dat we het heerlijk hebben gehad. Echt super!!!

Zondag 30 september zijn we weer terug gekomen. Ook dat was weer een hele reis. We werden 's morgens al om 6:50 opgehaald met de bus en 's avonds waren we rond 18:30 weer thuis. Lekker ff chinezen en dat was het einde dan. Echt heerlijk hebben we het gehad. Ik zal zeer binnenkort de foto's uploaden, dan kunnen jullie die ook zien. Hieronder alvast een voorproefje...Daarna hadden we nog een weekje vrij om Jill d'r verjaardag voor te bereiden. Onze kleine meid werd afgelopen vrijdag (5-10) alweer 2 jaar. Donderdagavond de kamer versierd met Elmo als thema. Overal slingers en ballonnen. Jill is echt heel erg verwend. Allemaal cadeau's en dat vond ze natuurlijk prachtig. Nogmaals iedereen bedankt voor jullie komst een cadeau's. Mochten jullie binnenkort de jaarcijfers van Duracell omhoog zien gaan, dan zijn wij daar debet aan! :-)

Dat was het weer even voor nu. We beloven beterschap in het bijhouden van de blog, maar in ieder geval zullen we iets posten voor de volgende vakantie. Ik zag dat de laatste post van de vorige vakantie was.

2 comments:

Tjeerd en Kiki said...

Yeahhh het blog is bijgewerkt!! Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad, ik wil ooooookkkkkk!
Nog van harte met de verjaardag van Jill, een hele dame!

Groetjes vanuit een fris (maar lekker) Marietta! :-)

Anonymous said...

Hoi Bas, Sabina, Scott en Jill,
We vonden de vakantie ontzettend leuk en gezellig. Zwembad voor de deur, kinderen die het naar hun zin hebben en elke avond aan de borrel. Wat wil je nog meer !
Bedankt voor jullie gezelligheid.
Groetjes de Kuipertjes