Monday, February 04, 2008

De nieuwe Tomba is geboren!!!

Jawel, wij zijn op de wintersport geweest en onze Scott is op skiles geweest en dat ging hartstikke goed!!

Vorige week donderdag begon ons avontuur. Eerst nog even gegeten bij vader en moeder de Boer en daarna op weg. We waren echter al snel weer terug, want nog voordat we bij Ranzijn waren, had Jill alles onder gespuugd. We konden dus de wielen keren. Maar goed, om 21:15 hebben we een vernieuwde start gemaakt en ’s morgens tegen 7:45 waren we in het Zillertal. Even ontbeten bij Doris, zodat ook de kids even rond konden rennen. Gelukkig voor ons was het appartement al schoon, dus we konden er al voor 10 uur in. ’s Middags maar even met z’n allen geslapen, want het was toch wel een rommel nachtje.

Zaterdag hebben we spullen gehuurd voor Scott en daarna naar boven gegaan. Een daggie prieken op de babyweide zullen we maar zeggen. Na afloop natuurlijk een drankje gehaald in de Krochaalm, dat kunnen we niet overslaan. Dat vonden ze natuurlijk bere interessant.

Op zondag begon pas de les, dus dan kon nog mooi. Zondag begon de les, maar was het ook direct heel erg slecht weer. Toen we boven kwamen draaiden er slechts 2 sleepliften, (Voor de kenners, achter de kleine Rosenalm). Het waaide heel erg hard en later op de dag begon het te sneeuwen. Het deerde Scott echter niets met z’n helm op en z’n pak aan, trotseerde hij het weer. In de groep bij juf Rianne ging het erg goed. Lekker spelend leren. ieuwe

Maandag was het weer opgeklaard en was het echt prachtig. Niet koud en perfecte sneeuw. Ben dus zelf ook even lekker aan het skiën geweest. Tijdens de lunch kwamen we er achter dat Scott niet meer bij zijn groep was. Dat was dus wel even schrikken. Het bleek echter dat meneer gepromoveerd was naar een hogere groep. Hij mocht nu met juf Ria op pad. Jill zat met mama heerlijk in het zonnetje. Ze is echt zo zoet bij het restaurant. Kleuren, stickers plakken, ze vindt het allemaal goed. We zijn vandaag nog heerlijk met haar aan het sleeën geweest. Op de babyweide ligt tegenwoordig een transport bandje, dus we konden met haar op het bandje en dan met de slee naar beneden, geweldig!!! ’s Middags zou ik nog een keer met Jill gaan sleeën, dus wij weer naar boven met het bandje. Toen we boven kwamen, lag Scott op een hoopje sneeuw, helemaal bekaf. Hij had het helemaal gehad. Hij was zelfs in slaap gevallen. Dat geeft maar weer eens aan hoe intensief het voor de kids is. Hij wilde vandaag niet meer, maar morgen wil hij wel weer.

Dinsdag is Sabina aan het skiën geweest en dat ging helemaal niet slecht. Dat biedt dus perspectief voor volgend jaar! ’s Middags is ze naar beneden gegaan met Jill, want die kleine meid trok het even niet meer. Woensdag is Sabina wandelend van het appartement naar de lift gelopen, 1.5 uur stappen dus! Dat gaf mij de mogelijkheid om wat langer te skiën. Nadat ik Scott had afgezet op de skiles, ben ik direct doorgegaan naar Konigsleiten. Snel naar de top daar en snel weer terug naar Zell. Was net voor 12:00 uur terug, maar dat was wel even doorhalen.

Donderdag aan het einde van de les heeft Scott z’n diploma gehaald. Hij werd er wel een beetje verlegen van, maar dat mocht de pret niet drukken. Hij heeft het echt fantastisch gedaan. Papa en mama waren helemaal trots. Als je zo’n klein mannetje naar beneden ziet komen, dan doet dat wel wat met je.

Vrijdag was het feest al weer over en zijn we naar huis gereden en was de pret al weer over. Alles is goed gegaan en we hebben nu al weer zin in volgend jaar!

Veel liefs van ons.

No comments: