Friday, August 07, 2009

Qui Paris...

Ik was deze week in Parijs en ben tot de conclusie gekomen dat het niet meer nodig is om naar Amerika te gaan. Er zijn daar namelijk heel veel GAP's, Starbucksen en Subways. Nog maar te zwijgen over de vele Mc Donalds vestigingen. :-)

Je zou bijna vergeten dat Fransen een bloedhekel hebben aan Amerikanen.

We waren daar deze week voor een workshop voor een systeem voor Market Access, Clinical. Zij krijgen een systeem waarin ze hun klinische studies kunnen managen in verband met nieuwe wetgeving. We zaten daar in het kantoor in Parijs en dat was echt de mooiste vestiging die ik heb gezien van Solvay. Van binnen zag het er helemaal prachtig uit.Nadat de meetings waren afgelopen zijn we de stad in gegaan. Louvre, Place de la Concorde, enz. enz. en natuurlijk de Eiffel toren. We hadden besloten om wel even naar boven te lopen en dan halverwege de lift te nemen. De rijen voor de liften vanaf beneden naar boven waren heel erg lang, zelfs 's avonds om 20:30. Dus wij naar boven, 626 treden omhoog. Prachtig uitzicht over de stad. Toen we echter omhoog wilden met de lift waren de kassa's dicht omdat er al te veel mensen boven waren. Dus hoger konden we niet. :-( Deze foto is genomen van de 2e "verdieping" en vanaf hier gaat er een lift naar de 3e verdieping, de top.


We zijn daarna maar weer naar beneden gegaan. Ik vond het echt heel indrukwekkend. Over 4 weken zijn we er weer, dus dan gaan we zeker terug. Het was voor mij de eerste keer dat ik in Parijs was. Wat een schitterende stad. De staat van onderhoud en de grootte van de oude gebouwen heeft veel indruk op me gemaakt. Wow!

No comments: