Friday, October 16, 2009

Oktober is nog maar net begonnen...

Ik landde vanavond zelf eens op de blog en zag dat het alweer een tijdje geleden was dat ik een post had gedaan, dus hoog tijd voor een update, want er is weer veel te vertellen.

Laten we met het belangrijkste beginnen: 5 oktober is Jill 4 jaar geworden! Wij vierden dit op zaterdag 3 oktober. Het was een heeeeele drukke leuke dag met heel veel visite. Vooral 's middags was het een gekkenhuis met iets van 20 kids over de vloer. Ze is weer niet vergeten en heeft heel veel mooie cadeaus gehad.





Maandag 5 oktober was het de laaste keer dat zij naar de Peuterdeel ging en dan 6 oktober voor het eerst officieel naar de Zeppelin. Sabina had weer prachtige creaties gemaakt!





Direct overblijven tussen de middag, maar alles ging boven verwachting. Het gaat heel erg goed met haar en ze voelt zich al helemaal thuis in de klas. Met als hoogtepunt gister toen ze even tegen me zij dat zi niet langer met me ging trouwen. Jelle is nu de gelukkige, want papa is tenslotte al getrouwd. Het is echt verbazend wat voor sprongen ze maakt. De manier waarop ze kijkt, praat en doet, ongelooflijk wat gaat ze hard.

Qua werk is het op dit moment even andere koek. Terwijl ik zaterdagmorgen terug kwam uit Atlanta, kwam een dag later het bericht via Internet dat Solvay voornemens was zijn pharma poot te gaan verkopen aan Abbott. Wij met ongeveeer 9.000 mensen wereldwijd komen terecht bij een van de grootste pharmaceuten met 72.000 mensen. Er gaat dus een onzekere tijd aanbreken. De verwachting is niet dat er snel ontslagen vallen, maar er staan wel donkere wolken aan de horizon. Abbott gaat natuurlijk niet ons kopen om alles bij het oude te laten. Verder is het een heel erg sterk amerikaans gecentraliseerd bedrijf wat helemaal in niets lijkt op de matrix organisatie van ons.

We zullen gaan zien wat de toekomst gaat brengen. Op dit moment gonst het van de geruchten, maar echt concrete plannen zijn er nog niet bekend gemaakt. Afwachten dus maar en zoveel mogelijk "business as usual". Het is in ieder geval een boeiende start van mijn nieuwe baan als project manager bij de afdeling Market Access.

We houden jullie op de hoogte.

No comments: