Monday, February 15, 2010

Laatste dag Solvay en Gelukkig nieuwjaar???

Vandaag is officieel de laatste dag dat wij Solvay Pharmaceuticals zijn. Morgen is Day 1 en dat houdt in dat we vanaf dat moment onder de Abbott vlag gaan werken. Afgelopen week is de goedkeuring ontvangen van de EC en dat houdt in dat alles klaargemaakt gaat worden voor Day 1. Vrijdag hebben we al een tele conference gehad met ons management en die vertelde al een aantal dingen. Officiele mededelingen komen pas morgen om 7:30. Vooralsnog worden wij als groep opgehangen in de R&D organisatie. De komende maanden zal er meer duidelijk moeten worden omdat al aangegeven is dat dit een tijdelijke organisatie is. Hoe tijdelijk tijdelijk is, weet je maar nooit. Maar wij verwachten wel dat we de komende 1 a 1,5 half jaar bezig zullen zijn om de huidige system te gaan integregen met die van de nieuwe organisatie.



Ja, gelukkig nieuwjaar! Zaterdag stonden de buren, Bas en Ming-Ri, opeens voor de deur met een hele schaal met chinees eten. Wat bleek, het was chinees nieuwjaar! Het schijnt dan een traditite te zijn dat iedereen eten maakt en dat met bekenden deelt. Wij vonden het in ieder geval erg lekker! Het chinese nieuwjaar duurt 15 dagen en dit jaar is het het jaar van de tijger! Volgend jaar is het op 3 februari en is het het jaar van het konijn. Wil je hier meer over lezen, kijk dan op Wikipedia of kijk hier. Tsja, zo leer je iedere dag weer een beetje bij.

Het zal iedereen niet ontgaan zijn dat dit weekend de winterspelen zijn begonnen. Nu, ik kan jullie mededelen dat de eerste medailles zijn gewonnen in Huize Ursem. Zowel de gouden en de zilveren bij het skiën en het bobsleëen. Sinds kort hebben we een Wii en dat is helemaal leuk! Incl. zo'n balance board. De kids kunnen het al goed vinden. Jill moest in het begin even wennen, maar nu gaat het haar ook goed af. Scott die kan het al aardig. Ben werkelijk afgemaakt door hem met tennis en bowlen en AJAX (ik) moest het afleggen tegen AZ (Scott) door penalties.

1 comment:

Anonymous said...

75563.....45407