Tuesday, March 30, 2010

Een nieuwe lente, een nieuw begin

Het is alweer een tijdje geleden dat we een berichtje hebben geplaatst. Net als iedereen hebben wij het ook druk, druk, druk.

Gelukkig hebben we de winter nu achter ons gelaten en kunnen we het voorjaar tegemoet zien. Dankzij vader de Boer ligt de tuin er weer tip top bij en begint alles weer te bloeien en te groeien. Ook de kids kunnen weer lekker naar buiten en zijn dan ook regelmatig te vinden in het speeltuintje. Op deze foto zitten Casper en Jill in de schommel en genieten van het lekkere weer om buiten te spelen.Eindelijk heb ik mijn eerste project te pakken met betrekking tot de integratie. Er moeten 2 IT systemen aan elkaar gekoppeld gaan worden en mij is gevraagd een team te leiden die onderzoek moet doen of dit ├╝berhaubt mogelijk is. Als dat mogelijk is, moeten we als team een project plan indienen voor de uitvoering van dit project. Heb er heel veel zin in. Het boeiende hieraan is dat er veel "nieuwe" collega's aan dit project mee doen, dus op die manier kan ik mooi de nieuwe organisatie verkennen.

Verder ben ik op dit moment bezig mijn presentatie voor te bereiden die ik ga geven in Boston. Dit is een congres in mei en daar ga ik een verhaal houden over een project dat ik vorig jaar heb geleid. In dit project hebben we op een hele innovatieve manier documenten (miljoenen) gemigreerd van een systeem in Brussel naar een nieuw systeem in Kopenhagen. Dit alles zonder dat de gebruikers er last van hadden. Op vrijdag werkten zij nog in het oude systeem en maandag stond alles in het nieuwe systeem in Kopenhagen.

Het aankomende weekend wordt een heerlijk rustig druk weekend. :-) Zoals de meeste van jullie wel weten gaat Sabina een klein weekje naar de zon met Rianne. Onder het motto: De mannen naar de sneeuw, de vrouwen naar de zon! Ik heb al even gekeken en het weer is daar erg saai. De afgelopen week en de komende week: Zon, 22 - 25 graden. Ik beloof dat we een paar foto's zullen delen als de dames terug zijn. Voor mij betekent dat een aantal dagen alleen met de kids, vandaar een rustig druk weekend. Rustig, in de zin van een lang paas weekend, druk in de zin van alles regelen met de kids. Ik kijk er naar uit en Sabina heeft het meer dan verdiend! Ze is heel druk met haar werk, mogelijke functie van teamleider, cursus Office manager, klassenmoeder van klas 1/2B, en wat al nog niet meer.

Zo, jullie zijn weer op de hoogte van het wel en wee bij ons. Tot snel!

No comments: