Friday, April 23, 2010

Het was mooi in Mooi Zutendaal

Zoals sommige van jullie weten hadden opa en oma Ursem een weekendje weg gehad van de "Sinten" op het Staalplantsoen.

Dat heeft afgelopen weekend plaatsgevonden en we hebben een geweldig weekend gehad, de weergoeden waren ons heel goed gezind. Vrijdagmorgen hebben we alles ingepakt, zodat de kids niet in de gaten hadden dat we weg zouden gaan. Om 12:00 uur hebben we ze "overvallen" bij school en zijn we direct naar België gereden.

We hadden daar een huis gehuurd op een vakantiepark. Dit huis was een scandinavisch huis, helemaal van hout. Het zag er erg mooi uit en je had het gevoel dat je zomaar in Zweden of Noorwegen kon zijn. het was een huis voor 6 personen, waarbij zelfs de kinderen een aparte slaapkamer hadden. Dat zie je toch niet zo vaak. Het stond op een park van Hoogeboom Vakantieparken. Het park zelf was niet zo heel erg groot, maar dat is a. niet erg voor onze kids en b. alles wat je nodig had was er wel. Dus een speeltuin, indoor zwembad, indoor speelparadijs, restaurant en klein kampwinkeltje.

Van daaruit zouden we dan zaterdag naar Plopsa Indoor in Hasselt gaan. Dat was een 20 minuten rijden, dus prima te doen. We hebben daar een heerlijke dag gehad. Het grootste gedeelte is indoor, maar er is ook een kleine gedeelte buiten en belangrijker, er was buiten een groot terras waar je heerlijk kon zitten. Gezien het feit dat het echt prachtig weer was, hebben we daar natuurlijk heerlijk gezeten.


Zondag hebben we op het park gebivakkeerd. 's Morgens eerst gezwommen en daarna lekker bij het huisje gezeten. Gewoon relaxed! Aan het einde van de dag zijn we weer terug naar Nederland gereden. Onderweg moest er nog wel gegeten worden en Scott wilde in een echt restaurant. Bij Akersloot staat er zo'n welbekend restaurant waar je met iedereen naar Toekan. :-) Ik was nooit zo'n fan van die eetschuur, maar ik moet zeggen dat we er heerlijk hebben gegeten. Voor de kinderen wordt goed gezorgd met kleurtjes, een tijdschrft met spelletjes enz. Het enige wat ik heb gemist is de bekende kers op de appelmoes. :-)

We hebben een heel aantal foto's gemaakt. Klik op de Foto Gallerij onder links of klik hier.

Groeten van ons.

No comments: