Thursday, May 13, 2010

En dat was Boston...

Zit op het moment in de lounge van Boston Logan Airport en moet nog een paar uur wachten voor ik via New York terug vlieg near Nederland. Kan ik dus mooi ff het een en ander schrijven over hoe deze week gegaan is.

Ik was deze week in Boston om een congres bij te wonen van EMC, genaamd EMC World. Een giga groot congres met zo'n 8,000 mensen. Op dit congres had ik de kans om te spreken in een van de break-out sessies, waarbij er ruimte is voor zo'n 200 mensen per sessie.

De presentatie was woesdag en ging helemaal goed! Een volle zaal en goede vragen na afloop, dus ik was helemaal happy. Zodra ik de foto's heb gekregen van mijn collega zal ik ze posten zodat jullie een impressie krijgen van hoe het was.

Vandaag was het congres op tijd afgelopen en ben ik met collega Mike de stad in gegaan en hebben we lekker buiten gelunched en koffie gedronken. Een smetje was dat het geen Starbucks was, maar dat overleven we wel weer. :-)

Boston is een hele gave stad dat erg lijkt op Europa. Je hebt het gevoel dat je ergens in Engeland rond loopt. Ik heb wat foto's gemaakt met mijn telefoon die jullie alvast kunnen zien. We zijn nog even langs het café gelopen zoals dat altijd te zien was in Cheers, de serie.

In het volgende artikel op de blog zal ik meer vertellen over het congres.
Lekker aan de koffie. De club sandwich was al op. :-)

De openbare bibliotheek van Boston

Oud en nieuw door elkaar en mensen in het park.

No comments: