Wednesday, July 06, 2016

1 jaar.....

Vandaag is het alweer 1 jaar geleden dat wij aan ons avontuur begonnen. Natuurlijk wat eerder met alle voorbereidingen meegenomen, maar we zijn daadwerkelijk vandaag 1 jaar op Amerikaanse bodem. Dit eerste jaar is voor ons gevoel voorbij gevlogen. Naast het "gewone" leven wat hier ook "gewoon" doorgaat, hebben we ontzettend veel gezien, gedaan, ontdekt, uitgeprobeerd en beleeft. En hoewel daar het gemis is van familie en vrienden (en dat blijft), hebben we een topjaar gehad. Het is niet in een woord te vatten en een samenvatting van het afgelopen jaar is niet te doen. We denken dat deze blog en onze posts op Facebook genoeg laten zien en/of vertellen. We zijn ongelooflijk trots op onze kids, die wij hebben meegenomen in dit avontuur. Uiteraard is het een gezamenlijk avontuur, maar voor volwassen is het een en ander toch net iets makkelijker te relativeren dan voor kinderen. Scott en Jill hebben zich relatief makkelijk aangepast en wat betreft de taal is het gewoonweg niet meer voor te stellen dat ze 1 jaar geleden geen woord Engels spraken. Als we denken aan afgelopen jaar dan komen deze herinneringen of woorden boven.....
Kortom, we hebben nog geen seconde spijt gehad. Ons tweede jaar is begonnen met een nieuw (t)huis. De verhuizing is goed verlopen en op een paar dozen na, zijn we al weer flink gesetteld. Dat is wat we wel ontdekt hebben dit jaar. Hoe maf ook, als je eigen spullen er staan, voelt het alweer snel als je eigen thuis.


We gaan dit jaar dan ook vol vertrouwen tegemoet. Met nieuwe uitdagingen, avonturen, soms wat mindere momenten, maar ook met een heleboel pret en nieuwe herinneringen in de maak.

Veel liefs van ons

4 comments:

Unknown said...

Een jaar alweer, dat gaat snel en jullie zijn al zo ingeburgerd.
Vind het super knap hoe jullie dit als gezin doen!

Dikke kus Sharon

Anonymous said...

Een jaar! Wat gaat de tijd toch snel, zie jullie nog gaan...
Leuk om al jullie avonturen te zien en te lezen. En heel knap hoe jullie dit met elkaar doen!

Veel plezier in jullie tweede jaar!

Groetjes,
Onno, Marieke, Floor, Hugo, Moos.

https://likeskopen.net said...

Shopping for likes ensures that your web page radiates greater reliability and authority. Consider you have got a new restaurant and also you need to begin advertising. However, you aren't the best Chinese language eating place within The Hague. Your opposition already has a quite popular web page https://likeskopen.net.

wat likes said...

Spannend avontuur. Ik ga binnenkort ook naar Amerika. Binnenkort even een insta opzetten en dan ben ik er helemaal klaar voor. Ben benieuwd!