Saturday, November 04, 2006

Halloween en de nieuwe school

Zo, daar zijn we weer. Even een kort stukje over twee grote gebeurtenissen deze week, voor Scott; Halloween en de nieuwe school. Nadat we zondag waren aangekomen hebben we maandag en dinsdag besteed om een beetje te settelen, even naar de supermarkt, schoonmaken, inrichten, enz. Dinsdag was het Halloween, voor meer info klik hier om door te linken naar Wikipedia. Dat hield dus in dat er snoep gekocht moest worden en dat Scott verkleed op pad moest. Met z'n allen in de auto naar de dichstbij zijnde Walmart. Daar hebben we snoep gehaald en daar zagen we ook het kostuum voor Scott, Winnie the Pooh.

De hele dag hebben we hem geleerd en toen het zover was kon hij keuig netjes zeggen: "Trick or treat" en "Thank you". Aan het begin van de avond had het management van het complex een kraampje gemaakt. Hier waren de eerste snoepjes te verkrijgen en voor de papa's en mama's appelcider. Daarna op pad met mama om snoep op te halen. Eerst wat verlegen, maar bij de laatste deur had Scott het goed in de gaten; snel wat zeggen en graaien wat je graaien kan. Wat een feest, twee dagen in de VS en nu al zo'n event!

Vrijdag was voor de Scott het volgende grote moment. Hij mocht vandaag naar school. De hele week kwam het af en toe al ter sprake, maar vrijdag was dan de grote dag. Al vroeg op pad met de auto, zo'n 40 minuten rijden vanaf huis. Hij vond het allemaal wel spannend en toen wij weg gingen was het brullen. Gelukkig vingen juf Kiki en juf Simpha hem op en als het echt niet ging zouden ze Bas bellen, maar dat is niet gebeurd. Hij vond het allemaal toch wel leuk.

Verder beginnen we te wennen hier. Vooral Jill heeft het wel moeilijk gehad met slapen deze week, maar ook dat gaat steeds beter. De 2e boventand is doorgekomen, dus dat zal er allemaal op wel wat mee te maken hebben gehad. Dit weekend gaan we op zoek naar een auto voor Sabina zodat ze op pad kan wanneer ze dat wil.

Groeten van ons!

5 comments:

Anonymous said...

Hoi luitjes,

Alles gaat volgens mij prima bij jullie, leuk om te zien waar jullie wonen (link). Ziet er goed uit. Gek dat kinderen zich kennelijk zo makkelijk aanpassen he? Nou geniet van deze ervaring en tot over een aantal maanden.
Groeten!

Anonymous said...

Oma smolt bij het zien van de foto.Wat is het toch makkelijk voor een kind om zich zo gemakkelijk aan te passen.Nog steeds mooi weer?

Anonymous said...

hé lieverds!

De kop is eraf, jullie zijn gewoon al weer een week aan de andere kant!
Fijn dat de vliegreis (een beetje) knap is verlopen, wat een rare snuiter, die gezagvoerder. Nou ja, als hij zijn werk maar goed doet, telt de rest niet!
Als Scott eenmaal in de gaten heeft dat jullie hem echt elke weer ophalen van school, gaat hij er vanzelf met meer vertrouwen en plezier heen.
Ben benieuwd in wat voor bakkie je komt te rijden, een heuse 'Amerikaan'??
We zien weer uit naar het volgende stukje, veel plezier toegewenst met alles!
Liefs, Rick en Nora

Anonymous said...

Hallo Sabina,

Alles oke, ik mis je verschrikkelijk (smile). Geniet ervan.
Stuur svp je emailadres, dan kan ik je ook af en toe eens bijpraten over het werk en/of documenten naar je sturen.

Gr.
Evert

Anonymous said...

He bas en sabina, Jee ! wat een avontuur zeg ! Heb net het "boerenjournaal"gelezen waarin je pa deze site had gezet. Echt erg leuk te lezen allemaal en wat een ervaring doe je op ! Jammer dat zoiets niet kan via het Waterschap of MCA (haha) voor een niet al te lange tijd is het net mooi zoiets (voor mij dan) Heel veel succes voor jullie ! groetjs nichtje suzan en collega Jan willem