Wednesday, December 06, 2006

Ook bij ons een heerlijk avondje...

Ook bij ons is vandaag de Sint langs geweest
Jullie zullen begrijpen, het was een prachtig feest
Even na zessen werd er gebonkt op de deuren
Scott en Jill wisten toen nog niet wat er zou gebeuren
Rijmen en cadeaus vielen ons ten deel
Helemaal te gek en veel te veel
Ook al zitten wij dan ver en overzee
Sint zit er blijkbaar helemaal niet mee
Allemaal bedankt voor wat julie hebben vergaard
Tot volgend jaar, dan zijn we weer in de Waard

Sint en Piet en hun Pietjes6 comments:

Anonymous said...

Wat hebben jullie veel kado's, het is en pracht, het was voor de Sint vast en hele vracht. Ook de Sint hier was ons niet vergeten, wij mochten lekker eten.
Lekkere ovenschotels stonden op tafel klaar, dat was Sint zijn gebaar. Gezellig met zijn allen lekker praten en keten, maar één ding moeten jullie goed onthouden wij zijn jullie niet vergeten. Liefs van Frank en Miranda

Anonymous said...

Hoi,

Jeetje Scott en Jill wat zijn jullie verwend door de Sint.
Tycho en Tara ook trouwens eerst bij Opa en Oma Bijvoet een week later bij de andere Opa en Oma en dan nog thuis! We hebben ontzettend om Tycho gelachen en hij heeft alle cadeautjes uitgepakt papa ik denk dat deze voor jou is dit is niet voor Tycho echt geweldig en na afloop even naar de voordeur met papa DANK JE WEL SINTERKLAAS!!! Leuk zeg dat weekendje weg en wat een mooie foto's! Sabina wat jammer dat je mij niet kon verstaan laatst aan de telefoon ik maar hoi, hallo maar helaas .....een volgende keer beter!!! De kindertjes liggen op rust dus mama zal weer aan de schoonmaak gaan.
En even kijken of we nog tijd hebben vanavond voor de kerstkaarten want ja de kerstkaarten stress is er weer zoals ieder jaar!!!!!!! ik zal wel zien ik maak niet voor iedereen een zelfgemaakte. Nieuwsgierig geworden???? Wacht maar af nou de groetjes en geniet lekker van de mooie kersttijd die komen gaat.
Heerlijk en erg gezellig!!!

Groetjes Terry, Esmeralda en de kids.

Bas, Sabina, Scott en Jill Ursem said...

Test comment van ons.

Anonymous said...

Hallo Bas en Sabine, wat leuk om te zien dat jullie het zo naar de zin hebben. Natuurlijk op de gebruikelijke dipjes na. Maar als ik de foto's bekijk, genieten jullie volop in de USA. Ik hoop dat het zo blijft en wensen jullie hele fijne Kerstdagen en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar. Lieve groetjes sjaak en Martha. PS het huis wordt goed bewaakt hoor. Ik heb het even bekeken!!!!

Anonymous said...

Wat leuk om jullie belevenissen weer eens te lezen en goed om te weten dat het allemaal goed gaat!
Hier in Heerhugowaard gaat alles prima. Ton is vandaag thuis gekomen en dat werd wel weer tijd! Nu is hij drie weken thuis, dus in ieder geval tot na de jaarwisseling. De kids waren blij hem weer te zien en Ton zelf was ook blij weer thuis te zijn, hij had het niet erg naar zijn zin in Georgie.

Het weer is hier niet zo mooi als bij jullie, erg regenachtig en stormachtig.
Wij hebben hier de Sinterklaasfestiviteiten ook weer achter de rug. Twee dagen achter elkaar met de beide families en nu op naar de kerst. De kerstboom staat al, erg gezellig hoor! Tweede kerstdag gaan we naar het wintercircus, daar hebben we erg veel zin in.

Ons huis is van binnen nagenoeg klaar, alleen de inrichting van onze slaapkamerkast en het plafond van de kleine badkamer moeten nog worden afgemaakt. Daarna zijn de schouw en kachel voor de woonkamer aan de beurt. En hopelijk kan Ton snel buiten aan de slag om alles te egaliseren en aan bestrating te beginnen.

Met de kids gaat alles goed. Chris begint steeds meer te kletsen en zegt al heel grappige dingen zoals "dag mevouw" bij de kassa en "mama, tis (Chris) eten kotta" (wij geven de kliekjes altijd aan de Kosta, de hond van opa). Grote hilariteit dus aan de eettafel.

We laten snel weer wat van ons horen. Alvast fijne kerstdagen, maar dat zal vast lukken met alle vrienden die jullie al hebben!!

liefs van Ton, Ingrid, Romée, Serra en Chris

Anonymous said...

Hi lieve mensen, wat zijn we blij dat we jullie hier in het verre Amerika hebben leren kennen!.
We hebben al veel leuke dingen samen gedaan, o.a. koffieleuten, lekker uit eten, vooaral veel kletsen en Chattanooga, maar ook afgelopen Oud en Nieuw vonden we super gezellig.
We vinden het echt heeeeel jammer dat jullie alweer in Mei terug naar Holland gaan, maar in ieder geval hebben jullie dan altijd nog een logeeradres in USA en wij komen snel weer bij jullie een bakkie doen, misschien wel de eerste dag als jullie weer in Holland zijn!!!.

Heel veel groeten van ons, en als het even niet meer gaat, gewoon bellen hoor, ik bel zo ook even naar jullie........ Doei Mandy en de rest