Friday, April 10, 2009

Het gaat de goede kant op...

Hallo allemaal,

het gaat de goede kant op! Dat kunnen we wel stellen.

Vanwege een technishe storing 's morgens kon ik niet zo veel doen op voor mijn werk en ging ik op bezoek in het ziekenhuis. Daar zaten de dames in de speelkamer te knutselen. Ze hadden een goede nacht gehad en Jill kon haar been alweer een beetje bewegen en begon voorzichtig te lopen. Ze gaat dan op de standaard van het infuus staan en dan wil ze skateboarden.Onder de middag is ze op de echo geweest voor haar niertjes. Later die dag kwam het bericht dat die helemaal schoon zijn en niet groter dan normaal. Verder is ook de koorts gezakt. De plek in haar knieholte wordt ook minder, dus al met al heel goed nieuws. De medicijnen slaan aan de dokters zijn tevreden.

's Middags is ze meer en meer gaan fietsen op de driewielers. Helemaal goed, wat dat houdt in dat er weer kracht in komt en dat de pijn afneemt. Van de dokters moet ze nog steeds niet zoveel hebben. Voor de kleinste controles is het al brullen. De dokter gaf aan dat ze wellicht over een paar dagen naar huis mag, maar alleen op voorwaarde dat de haar medicijnen als drankje in gaat nemen. Nu was dat juiste de afgelopen tijd een drama, dus we zullen nog een beetje op haar in moeten praten.

Verder willen we iedereen bedanken voor alle belletjes, emails, kaarten en cadeautjes. Natuurlijk doet Jill dat via Youtube! De kwaliteit is niet helemaal top, maar wat wil je ook vanaf een telefoon. Het geluid kun je harder instellen in het venster van het filmpje.

No comments: