Thursday, April 09, 2009

Donderdag: Update Jill

Hallo allemaal,

hierbij even een kleine udate met met foto's uit het ziekenhuis. Zoals jullie zien ligt Jill lekker te "koptelefonen" zoals ze dat zelf noemt. Vanmorgen was de knutselzuster op bezoek, dus ze wordt redelijk bezig gehouden.

De koorts is inmiddels iets gezakt en waarschijnlijk mag ze aan het einde van de dag uit haar kamer. In verband met infectie mag ze die nu niet verlaten.

We hebben vanmorgen gehoord dat ze ongeveer 3 dagen moet blijven. Maar we gaan maar van dag tot dag.Op de foto kun je de infectie op haar been zien. De zuster heeft hem gister afgetekend en hij is vanmorgen iets groter geworden.

Groet,

Bas

2 comments:

Anonymous said...

Heel veel sterkte met de kleine meid en jammer dat jullie niet mee kunnen zaterdag. Mocht je hulp nodig hebben of oppas voor de kleine man, dan weet je ons hopelijk te vinden! Groeten Saskia, Edwin en de rest.

Ingrid said...

Wat een schrik zeg!
Hopelijk kan Jill snel naar huis en knapt ze snel op. Ik kan me voorstellen hoe jullie je moeten voelen met de kleine meid in het ziekenhuis. Maar ze is in goede handen daar en ik hoop dat de artsen vinden wat er aan de hand is. Veel sterkte en vooral ook voor grote broer Scott!!

groeten Ingrid en family