Friday, May 29, 2009

Het ene project is nog niet klaar of de volgende is al gestart

Hallo allemaal,

ben afgelopen weekend terug gekomen uit de VS en zoals jullie in mijn vorige post al konden lezen had ik behoorlijk wat spullen meegenomen. Op de terugweg naar het vliegveld had ik zelfs nog even een Keylime pie gekocht bij Publix en meegenomen aan boord. Dat is pas iets lekkers bij de koffie de volgende dag! Van Delta kreeg ik droog ijs, dus hij was nog gekoeld toen ik thuis kwam.

Verder paste alle meegenomen spullen perfect en ook de t-shirts die ik kreeg van de fam. Edelman passen goed zoals jullie op de foto kunnen zien. Nogmaals bedankt, ook namens de kids.


Verder in het weekend Jill's kamer afgemaakt. Inmiddels zijn we begonnen met onze verbouwing, dus wat het zaak dat die kamer afgemaakt werd en dan ook de kleine dingetjes. Allemaal gelukt, zie hieronder het resultaat.

Zoals gezegd zijn we begonnen met de verbouwing. Er komt nl. een verdieping op de garage en de carport. Jill's oude kamer wordt dan een doorgang naar 2 nieuwe kamers. De sloop werkzaamheden zijn al voor een groot gedeelte gedaan door pap en gister is er een extra heipaal geslagen. Volgende week ben ik zelf vrij om de aannemer, Offeringa, zoveel mogelijk te helpen. Ze zullen dus nog een hoop zelf moeten doen. ;-)

Ik zal hier in de komende posts even wat meer over vertellen, zodat jullie op de hoogte zijn van de vorderingen.

Groeten van ons.

2 comments:

Tjeerd en Kiki said...

Leuk de foto van de kids met USA Tshirt!!

Succes met de verbouwing, ik blijf jullie volgen.

Groetjes!

Admin said...

Man, children are getting big!!!