Sunday, August 23, 2009

Een flinke schuiver en de voetbal is begonnen

Gister zijn bij KSV de kabouters begonnen voor het seizoen 2009 - 2010. Scott gaat voor het eerst voetballen en vanaf nu zijn wij dus ook alle zaterdagen "onder de pannen".

Maar voordat het zover was, hadden we vrijdag eerst nog een verjaardag. Wesly Offeringa werd 7 en dat werd natuurlijk gevierd. Tijdens het feestje maakte Scott echter een lelijke smakker op zijn fiets. Bloedneus, lip gescheurd, dus dat was wel heftig. Gelukkig ging het zaterdagmorgen wel weer een beetje, maar ontbijten lukte nog niet.
Gelukkig was Scott geneog hersteld om naar de voetbal te gaan. Dus om even over 8:30 gingen we met het hele gezin naar KSV voor de eerste training.

Er was waren zo'n 20 jongetjes die voor het eerste of voor het 2e jaar bij de kabouters zaten. Het was een echte training incl. warming up, "geitenspel" en natuurlijk limonade in de rust en een partijtje als afsluiting. Scott deed het erg goed en was tot onze verbazing helemaal niet verlegen.

Bij de oefening afwerken op doel, moest er natuurlijk een foto gemaakt worden van het eerste doelpunt.

Om de pilonnen heen en daarna de zoek uitzoeken...En knal, in de linkerhoek met volle kracht!We zullen de komende tijd nog wel vaker vanaf de zijlijn verslag doen.

Groeten van ons

1 comment:

Tjeerd en Kiki said...

Ochhhh arme Scott :(.
Dikke kus (heel zachtjes) van ons!!

Knap van het doelpunt!! Veel plezier met voetbal!
xoxo