Sunday, June 21, 2015

Zo bijzonder, zo dankbaar!!!!

Gisteravond werden wij door onze vrienden overvallen voor een "uitzwaai-avond". Wat een enorme verrassing!!! Zorgvuldig gepland en besproken en wij hebben echt, echt, echt niets in de gaten gehad. Echt een #ikvertrek momentje.

Na heerlijk bij Theo en Sheila te hebben gegeten (dat was wat in de agenda stond), kwamen zo rond half negen de vrienden binnen. Samen met onze papa's en mama's, want ook die waren uitgenodigd. Het potje Keezen werd ruw verstoord (ha,ha), maar wat een suuuuuuuuper verrassing zeg.

Zo bijzonder dat dit voor ons is georganiseerd, dat heeft ons echt wel wat gedaan. Nadat iedereen binnen was kregen we een aantal prachtige cadeaus:
  • Een mooie kaart met hierin een heel origineel cadeau, nl. een tijdschriften abonnement voor op de iPad. Op die manier kunnen we in ieder geval de Story en PrivĂ© blijven lezen, zodat we van alle nieuwtjes van Bekend Nederland op de hoogte blijven. Voor ieder wat wils en alvast een blad en snoep voor onderweg.
  • Als klap op de vuurpijl kregen we een prachtige glossy met heeeeel veel foto's en dierbare herinneringen van iedereen. Wat gaaf zeg! Het lijkt wel een geschiedenisboek van bijna 25 jaar vriendschap, hoe bijzonder is dat!?!

Terwijl we dit schrijven zijn we er nog steeds een beetje "stil" van en komen de woorden moeilijk op papier. Wat een ontzettend gave en dierbare avond zeg! Daarna nog lekker geborreld en met z'n allen op de foto geweest, want voorlopig de laatst keer compleet. Heel, heel, heel erg bedankt lieve vrienden. Wat hebben jullie voor ons een bijzonder afscheid georganiseerd. Wij hebben genoten en kunnen hier heel lang op teren. We zullen jullie ontzettend missen, maar uit het oog is absoluut niet uit het hart (maar dat weten jullie natuurlijk wel). Nogmaals a big THANK YOU en tot blogs/facetime/Skype/apps/bels of schrijfs.

 
 
7 comments:

Anonymous said...

Test

Anonymous said...

Wat een leok bericht van julli Gr. Mam

Anonymous said...

Wat een bijzondere avond Gezellig en spontaan.
Wel een beetje te diep in het glaasje gekeken.
De bodem was er regelmatig uit.
Maar heel plezierig om hier op terug te kijken.
Groeten pap.

Anonymous said...

Fijn dat jullie ook genoten hebben. Wij niet minder. Thanks voor je bericht, top!!!

X

Anonymous said...

Hoi Sabina.

Langs deze weg willen we jullie alle goeds toewensen in Amerika.

Florida is prachtig om te verblijven. Ik hoop dat je er van kan genieten.

Een goede vlucht en we gaan je volgen.

Groeten oom Sjaak en tante Ria.


Anonymous said...

Mama

Anonymous said...

Nog twee nachtjes en dan is het zover blij voor jullie wand dan komt er rust in jullie leventje ,want het is nu wel een hele drukke tijd geweest he morgen nog lekker bij ons eten enden is daar het afscheid xxx