Wednesday, July 08, 2015

We zijn er...

Hallo allemaal,

De hoogste tijd om iets van ons te laten horen. Maar voordat we meer vertellen over de reis, staan we eerst nog even stil staan bij ons vertrek. Wij zijn letterlijk stil van alle ontzettend lieve berichtjes, kaartjes, knuffels, cadeautjes, bezoekjes, verrassingsavondjes, belletjes, uitzwaaien op het vliegveld enzovoort. Zo bijzonder, wat speciaal!We voelen ons ontzettend rijk met jullie allemaal om ons heen.

Zondag was dan eindelijk de dag. We waren er ook wel klaar voor. De scholen afgelopen, de spullen in de lucht en op de boot, iedereen gedag gezegd, klaar voor vertrek. Met zeer Hollands weer gingen we de lucht om 17.45. Na een goede vlucht landden we om ff over 2.00 uur op Atlanta. Koffers opgehaald en met de huurauto naar het hotel. Om 5.00 uur lagen we uitgeteld in bed, maar alles was keurig geregeld en is prima gegaan.

Maandagochtend op weg naar de Georgia Aquarium. Leuk om weer eens door het Olympisch park te lopen en de vissen te bekijken. 's Middags terug gegaan naar ons oude appartement waar we gewoond hebben in 2006/2007. Niets veranderd, de wijk er omheen eindelijk af, maar alles zag er nog keurig uit. Wel een nieuwe familie foto gemaakt om te vergelijken met die van 2006 op hetzelfde bankje. Nou, niks veranderd toch?!? :-)'s Avonds gegeten en heerlijk bijgekletst met Tjeerd en "juf" Kiki. Wat gaat de tijd toch snel als je gezellig zit (alsof we niet weggeweest waren).

Vanochtend zijn we doorgereden naar Jacksonville, naar "huis". Een rit van zo'n 6 uur incl. pitstop bij Subway ;-). Een lange wat saaie rit, maar goed om even "rust" te nemen. Sabina en de kids hadden het huis natuurlijk nog niet "live" gezien, spannend of het allemaal mee zou vallen. Ook hier kregen we weer een speciaal gevoel. Want op de bar in de keuken stonden voor ons allemaal leuke welkom cadeautjes. Wat een warm welkom, heel gaaf!!!De komende dagen staan in het teken van allerlei dingen regelen, als het goed is komt vrijdag de luchtvracht bij het huis, moet Bas afrijden incl. theorie, gaan we op zoek naar het nodige huishoudelijk apparatuur en gaan we kijken of we bij de school kunnen komen. De container met zeevracht is inmiddels in port Savannah; afwachten wanneer die wordt vrijgegeven. Kortom, we hebben nog genoeg te doen.


No comments: