Monday, April 13, 2009

We zijn weer thuis!!!

Hallo allemaal,

wellicht wisten sommige van jullie het al, Jill is weer thuis! Zondagochtend kwam de zuster met een ontslagbrief. Ik was blij dat hij voor Jill was en niet voor mij. ;-)

Nadat ik zaterdagnacht bij Jill had geslapen en 's nachts diverse malen gewekt was door piepende infuzen, werden we zo rond 7:30 uur wakker. Aankleden, op zoek naar een plek om te scheren e.d. en vervolgens een heus paas ontbijt. Dat was heel leuk gedaan. In de speelkamer stond alles opgesteld en er stonden zowaar paas eieren op tafel en een bericht dat de paashaas 20 eieren op de afdeling had verstopt. Dus alle kids incl. ouders op zoek naar de eieren. Al snel kwam de zuster met de mededeling dat Jill mee mocht naar de behandelkamer om haar ingfuus te laten verwijderen. Daarna de spullen inpakken en met mama mee naar huis! Yes!

Het was op de afdeling super voo elkaar met hele lieve zusters en doktoren! Ze hebben Jill echt heel goed verzorgd ondanks dat er een behoorlijke kop op stond als er weer een witte jas aan kwam.

Jill loopt nog wel een beetje moeilijk, maar dat moet in de loop van de week beter worden door de medicijnen die ze nog krijgt. Het "drankje" gaat redelijk naar binnen en dat moet ze tot zaterdag hebben.

Wij willen iederen nogmaals bedanken voor alle (e) kaarten, mailtjes, belletjes en cadeautjes die Jill mocht ontvangen, hartstikke lief allemaal.

Groeten van ons.

1 comment:

Tjeerd en Kiki said...

Lieve allemaal,
Wat een verhaal. Ik lees het net pas, ben er zo aan gewend dat jullie je blog toch niet bij werken ;) dat is eigenlijk bijna nooit meer keek.
vanochtend dus wel! Het is vroeg, hond loopt buiten en rest van de fam. nog op 1 oor. Tijd voor mij om de blogs door te lezen!

Fijn dat alles weer goed gaat met Jill, lieve groetjes en fijn weekend!

Kus!