Thursday, January 04, 2007

De beste wensen voor 2007

Hallo allemaal,

Jawel, het mag nog net. Het is nog geen 6 januari. Ook wij willen iedereen natuurlijk het allerbeste voor 2007 wensen vanuit de VS. Dank voor jullie sms-jes, e-mails en belletjes. We hopen dat iedereen lekkere dagen heeft gehad. Wij hebben ook erg leuke feestdagen gehad. Sabina heeft in het vorige artikel al het een en ander verteld over de kerst, dus daar zal ik het nu niet over hebben.

Net voor het nieuwe jaar hadden wij nog een primeur. Jill kan helemaal zelf staan! Ze trekt zich nu op aan alles wat ze nodig heeft om haar doel te bereiken. Ze stond al een tijdje met 1 been maar bleef met haar andere been op haar knietje steunen. Maar nu staat ze overal en dat vindt ze prachtig. Niets is meer veilig voor haar. Dat zal zeker voor Scott (en mama) wel even wennen worden. Want op de kleine tafel kon Jill nog niet bij zijn speelgoed en drinken. Nu maar hopen dat ze snel gaat lopen :-).

Oud en nieuw was erg gezellig. Wij waren uitgenodigd bij Marco en Mandy (de ouders van Björn, jullie weten dat ondertussen wel). Mandy haar ouders waren ook over en Marco had nog een zuid-afrikaanse collega uitgenodigd. We begonnen de middag eerst lekker met koffie en gebak. Ze hebben hier bij de Cheesecake Factory hele lekkere Dutch Applepie, zalig! Om 18:00 uur hebben we nog even symbolisch 2 sierpotten afgestoken, want in Nederland was het 12:00 uur. Na diverse sms-jes en belletjes begonnen wij aan ons diner, chinees. Zo tegen 19:30 uur de kids in bed en lekker borrelen. Terloops kwam er nog een andere Nederlander langs die zelf oliebollen had gebakken. Het ontbrak ons werkelijk aan niets.En dan is het zomaar weer 12:00 uur. Tijd voor vuurwerk dus! Buiten gekomen bleek dat we de enige waren in de omtrek. De kinderen werden er wel wakker van en die hebben we maar even uit bed gehaald. Prachtig vonden ze het. Daarna nog een stukje oliebol en hup weer naar bed.Tegen 2:00 uur hadden wij het ook wel bekeken en gingen we allemaal slapen, want de kinderen zijn tenslotte rond 7:30 uur ook weer wakker. Oud en nieuw is hier toch wel anders als bij ons. Amerikanen vieren het niet zo uitbundig en vuurwerk kennen ze ook niet echt. Veel mensen blijven niet eens op tot 12:00 uur maar merken 's morgens pas dat het nieuwe jaar is aangebroken. Maar wij hebben het echt super gezellig gehad. Daar kunnen die Amerikanen nog een hoop van leren.

Tot zover even een korte update van onze jaarwisseling!

Groeten van Bas, Sabina en de kids

2 comments:

Anonymous said...

Hoi,

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar beter laat dan nooit. He,he eindelijk ff tijd om jullie weer even iets te schrijven. Het nieuwe jaar is voor ons niet echt geweldig begonnen Tycho bleef maar hoesten en het werd er niet beter op ook niet toen we de tip van jou kregen Sabina ik heb het geprobeerd maar het werkte niet. Afgelopen donderdag weer naar de huisarts na weer 2 slapeloze nachten (wat wordt je hier toch naar van bah!)en hij heeft nu een antibiotica-keur en dat werkt perfect hij gaat opknappende heen gelukkig en ja dan hebben we Tara nog ook ons meissie is verkouden en heeft ons ook 1 nacht bezig gehouden. jawel Terry had gelukkig de eerste week januari vrij want op een gegeven moment houdt het een keer op en ook Terry moest eraan geloven verkouden en ontzettend moe. En mama die gaat gewoon door en ja ook dat houdt een keer op en ze stortte afgelopen vrijdag helemaal in koud, verkouden en moe maar na een geweldige nachtrust (van 20:30 uur tot 08:45) wel tussendoor nog even bij Tara geweest! gaat het mama ook wel weer en ja we gaan morgen weer te werk!
Afgelopen dinsdag voor het eerst weer geweest en dat is toch wel lekker even geen zorgen, geen luiers, flessen enz...............
Dus ondanks dat ik er nog geen zin in had was het toch wel even lekker. We hopen dat we de komende weken weer lekker slapen want wat is je nachtrust toch belangrijk!
O,ja ikke (esmeralda) lag 31 dec. om 20:00 uur in me bed helemaal op ben er om 23:15 uur nog even uitgeweest vond het anders erg lullig voor Terry maar Ter wilde ook wel naar zijn bed. Ach,ja als het goed is wordt het allemaal beter en gaan we weer vrolijk verder. volgende week ga ik samen met Anja weer te zwemmen, met de meiden snijden (foto's plakken maar!) en weer werken dus dan krijg je weer een beetje ritme!
We houden jullie op de hoogte liefs Terry, Esmeralda, Tycho en Tara. Doooeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiii!

Anonymous said...

Hoi Sabina en aanhang,

Tis een beetje laat, maar nog de allerbeste wensen voor 2007 !!

groeten Johan en Patries